Magyar English
e-mail küldése

e-mail küldése
 

ALKALMAZOTT MÓDSZERTANEzeken az oldalakon szakmai működésünkkel kapcsolatos módszertani információkat teszünk közzé, melyek között a mind a legfrissebb metodológiai trendek, mind a már jól bevált tudományos módszerek kombinálása jelen van.
Kvantitatív kutatási megoldások >>>

Kvantitatív kutatási technikák esetében méréseket végzünk. Méréseinek ugyanakkor nem a kutatás végtermékeit jelentik, hanem a mérendő jelenség magyarázatához szolgáltatnak adatokat, háttér információkat a jelenség pontosabb megértéséhez. Kvantitatív technikáink a survey, illetve egyéb kérdőíves módszerekkel felvett adatok és például a kvantitatív tartalom- és szövegelemzési technikák.


- lakossági felmérések
- belső vállalati felmérések
- kvantitatív tartalom- és szövegelemzések
Kvalitatív kutatási megoldások >>>

KROLIFY KVALITÍTÍV KUTATÁSI MEGOLDÁSOKA kvalitatív kutatási megoldásokat akkor alkalmazunk, ha valamely jelenség mélyebb megértésére törekszünk, vagy a vizsgálati cél eleve kizárja kvantitatív módszerek felhasználását. A fókuszcsoportok, a gyengén strukturált, félig-strukturált interjúk, a mélyinterjúk módszerein kívül a különféle kvalitatív tartalom- és szövegelemzési módszerek.

- fókuszcsoport interjúk
- egyéni gyengén strukturált, félig strukturált interjúk, mélyinterjúk
- szövegelemzések kvalitatív típusai
- résztvevő megfigyelések

Kombinált kutatási megoldások /kvantitatív és kvalitatív módszerek kombinálása/ >>>


KVALITYTÍV ÉS KVANTITATÍV KUTATÁSI MEGOLDÁSOK KOMBINÁLÁSA

Bizonyos összetettebb kutatási problémák esetén a kétféle módszertan kombinációja jelentheti az optimális kutatási csomagot, melynek révén egyfelől nagyszámú vizsgálati egységet tudunk bevonni a kutatásba, másfelől a probléma keresztmetszeti vizsgálatát is el tudjuk végezni. A kétféle módszertan kombinálása révén statisztikailag megbízható eredményeket kapunk, melyek ugyanakkor jelenség mélyebb megértéséhez is hozzájárulnak.

- SURFO ANALISATOR csomag
- TEXDEE INVESTIGATOR csomagOn-line kutatási csomagok >>>

Krolify On-line Kutatási infrastruktúraA KROLIFY on-line és off-line működésre fejlesztett szoftvercsomagjai a cégünknél rendelkezésre álló szakmai kontroll mellet teszik lehetővé az Internetes adatfelvételt, belső, vállalati felmérések, lakossági megkérdezések és egyéb célcsoportok esetében. Az on-line megoldások előnyeik mellett hátrányokat is magukban foglalhatnak, ha nem kellő körültekintéssel és szakértelemmel alkalmazzák őket. A kutatási cél részletes megismerése után ügyfeleinkkel közösen hozzuk meg a döntést az on-line és off-line technikák alkalmazásáról, szükség esetén kutatási csomagjaink kombinálásáról.

- KRONLINES 1.6 csomag (on-line kutatási infrastruktúra és
+ Panel management rendszer)

 
 
 
 
Vissza a főoldalra | Kapcsolatfelvétel